Contact

Jansen & de Bont

Hurksestraat 19,
5652 AH Eindhoven
040 304 6788

info@jansendebont.nl

Gesture Control

Make it happen with a small gesture...

De keuken is nou niet bepaald de ruimte waar je altijd de beschik­king hebt over een paar schone handen. Hoe gaaf is het dan als je je verlichting zonder iets aan te raken met een swipe in de lucht kunt bedienen? Niet alleen aan en uitschakelen, maar ook het aanpassen van de intensiteit en het verplaatsen van de licht­bundel naar waar deze nodig is.

Geen ingewikkelde apps, draai­knoppen of afstandsbedienin­gen, maar simpelweg met vieze handen en een intuïtief gebaar je verlichting aanpassen aan jouw lichtbehoefte. Jansen & de Bont biedt twee geavanceerde gesture controlled bedieningen: Gesture Control en Gesture Con­trol Premium.

1. Gesture Control

bediening1

De lichtobjecten voorzien van de Gesture Control (GC) bediening zijn uitgerust met een enkele sensor. Hieronder kun je met een simpel handgebaar de verlichting aan en uitschakelen, dimmen of de sfeer instellen door de richting (boven of bene­den) van de verlichting te wijzigen. In de sfeerstand is daarnaast ook de kleur van de verlichting aan te passen.

2. Gesture Control premium

bediening2

Alle lichtobjecten die voorzien zijn van de Gesture Control (GC) Premium bediening bevatten slimme sensoren over de gehele lengte en bieden naast de unieke eigenschappen van de Gesture Control (GC) de mogelijkheid de breedte en positie van de lichtbundel aan te passen. Wil je het licht niet over de gehele lengte van de lamp laten branden maar alleen daar waar je een wijntje aan het drinken, aan het werk of je de krant aan het lezen bent? Met je hand sleep je simpelweg de lichtbundel naar de gewenste plaats.