Contact

Jansen & de Bont

Hurksestraat 19,
5652 AH Eindhoven
040 304 6788

info@jansendebont.nl

Over Jansen & de Bont

Jansen & de Bont houdt zich sinds 2014 be­zig met het creëren van lichtobjecten waarin, naast aandacht voor geraffineerd design en de unieke bediening door middel van hand­gebaren (gesture control), een vleugje magie wordt meegegeven aan zijn armaturen.

Dutch Design

Jansen & de Bont is gevestigd in Eindhoven. Zowel het ontwerp als de productie van de armaturen vindt plaats in onze eigen studio. Onze filosofie is om design producten bereikbaar te maken voor een bredere doelgroep. Wij proberen bij ontwerp en productie zoveel mogelijk rekening te houden met onze leefomgeving. Door zoveel mogelijk samen te werken met lokale partners, in eigen beheer te produceren en gebruik te maken van recyclebare componenten reduceren we onze carbon footprint tot een minimum.

Magische bediening

Make it happen with a small gesture...

De Shelf biedt, naast wat extra ruimte voor accessoires, dankzij zijn geïntegreerde verlichting het optimale licht op je werkblad.

Valt je keuze wel op bovenkasten of wil je je keuken voorzien van een strakke wandverlichting dan is de Wall de beste optie.

Natuurlijk wil je bij de Shelf of Wall bijpassende verlichting voor boven je bar, kookeiland of keukentafel.

Neem contact met ons op

Getting in touch is easy!

Heeft u een vraag?

Wellicht staat uw vraag bij onze FAQ’s? Staat uw vraag hier niet tussen, laat dan uw naam, e-mailadres en bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons op +31(0)40 304 67 88

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Nederland

+31(0)40 304 67 88