Contact

Jansen & de Bont

Hurksestraat 19,
5652 AH Eindhoven
040 304 6788

info@jansendebont.nl

Gesture Control

Make it happen with a small gesture...

Als je in de keuken bezig bent, zijn je handen vaak niet helemaal proper. Hoe handig is het dan als je de verlichting kunt bedienen met een swipe in de lucht? Niet alleen het aan- en uitschakelen, maar ook het aanpassen van de intensiteit en het verplaatsen van de lichtbundel gebeurt zonder iets aan te raken.

Geen ingewikkelde apps, draaiknoppen of afstandsbedieningen meer. Met een intuïtief gebaar pas je de verlichting aan volgens jouw lichtbehoefte. We bieden twee geavanceerde types gebaargestuurde bedieningen: Gesture Control en Gesture Control Pro. Bekijk de instructievideo’s voor de mogelijkheden.

1. Gesture Control

De lichtobjecten met Gesture Control (GC) bediening zijn uitgerust met een enkele sensor. De plaats van de sensor wordt aangeduid met het icoontje in het midden van de armatuur. Onder de sensor kun je met een simpel handgebaar de verlichting aan- en uitschakelen, dimmen of de sfeer instellen door de richting (boven of bene­den) van de verlichting te wijzigen. In de sfeerstand kan je daarnaast ook de kleur van de verlichting aanpassen.

2. Gesture Control Pro

Novy Shelf is verkrijgbaar met Gesture Control Pro bediening. Over de volledige lengte bevinden zich slimme sensoren waardoor je, naast alle eigenschappen van de standaard Gesture Control (GC), de mogelijkheid hebt om de breedte en positie van de lichtbundel aan te passen. Wil je het licht niet over de volledige lengte van de lamp laten branden maar alleen daar waar je een wijntje aan het drinken bent, aan het werken of de krant aan het lezen bent? Met je hand sleep je simpelweg de lichtbundel naar de gewenste plaats.