Contact

Jansen & de Bont

Hurksestraat 19,
8520 Kuurne
040 304 6788

info@jansendebont.nl

Over de designers

Het ontwerp van de Novy verlichting is van de hand van Jansen & de Bont. Dit duo creëert sinds 2014 unieke lichtobjecten met een vleugje magie in hun studio. Ze combineren hiervoor geraffineerd design met een unieke bediening door middel van handgebaren (gesture control). In 2022 werd de studio overgenomen door Novy, ondertussen wereldwijd bekend voor innovatieve dampkappen en intuïtieve kookplaten.

Innovatieve verlichting

Matthijs Jansen en Jorg de Bont, beiden opgeleid tot industrieel vormgever aan de TU in Eindhoven, vertalen hun passie voor verlichting naar innovatieve producten. De armaturen passen niet alleen naadloos in het design van hedendaagse keukens, ook qua bediening geven ze een extra touch aan deze belangrijke plaats in huis.

Lokale productie

Alle onderdelen voor onze designverlichting worden lokaal ontwikkeld en in Kuurne geproduceerd. Hierdoor houden we een optimale controle over de gekende Novy-kwaliteit en wordt de carbon footprint tot een minimum herleid. Alle producten zijn energiezuinig dankzij de geïntegreerde led-technologie en zijn bovendien volledig recycleerbaar. Design op z’n best voor elke leefomgeving!

Magische bediening

Make it happen with a small gesture...

Naast extra ruimte voor accessoires biedt Novy Shelf het optimale licht op je werkblad dankzij zijn geïntegreerde verlichting.

Kies je voor bovenkasten of wil je strakke wandverlichting in je keuken? Dan is Novy Wall jouw beste keuze.

Voeg bijpassende verlichting toe boven je kookeiland, bar of keukentafel met Novy Pendant.

Neem contact met ons op

Getting in touch is easy!

Heeft u een vraag?

Wellicht staat uw vraag bij onze FAQ’s? Niet gevonden wat je zocht? Laat dan je naam, e-mailadres en een bericht achter en we contacteren je zo snel mogelijk.

Noordlaan 6

8520 Kuurne

België

056/36.51.01